Menu Sluiten

Aanbod

Huurappartementen voor vrijer wonen

Dok I

Dok I kent verschillende woningtypen, die afhankelijk van uw situatie én woonwensen, optimaal zijn ingericht om heerlijk vrij te wonen. Alle appartementen zijn standaard uitgerust met een fraaie, op en top functionele keuken in een lichte opstelling en stijlvol basic sanitair. De hoger gelegen verdiepingen bieden appartementen met een hoger luxe niveau en royalere leefruimte. Bijvoorbeeld een extra bergruimte, naast de ruimte voor uw wasmachine en droger, én luxere inbouwapparatuur in uw keuken. Bekijk de verschillende woningtypen en ontdek hoe heerlijk zorgeloos u hier woont.

Type A1 en A3

Type A3 is de gespiegelde versie van het getoonde type A1

Type A1

Een bijzonder comfortabel driekamerappartement, de entree geeft toegang tot de bergruimte, het toilet, de badkamer (met een tweede toilet) de werk-/hobby-kamer en de heerlijke woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot uw balkon en de heerlijke lichtinval zorgt voor een fijne sfeer. Vanuit uw woonkamer heeft u bovendien direct toegang tot de ruime slaapkamer, van hieruit stapt u zo de badkamer in.

Gebruiksoppervlakte
Circa 78 m2

Sociale huur
Indicatie huurprijs circa € 784 per maand excl. servicekosten
Vrije sector huur
Indicatie huurprijs circa € 1.154 per maand excl. servicekosten

Type A2 en A4

Type A4 is de gespiegelde versie van het getoonde type A2

Type A2

Een royaal driekamerappartement om heerlijk te genieten op deze bijzondere locatie. De ruime hal met inbouwkasten én berging geeft direct een behaaglijk gevoel. Van hieruit heeft u tevens toegang tot de extra slaap- of hobbykamer, de badkamer en uw heerlijke living met open keuken. Uw inpandige balkon, waar u van het vroege voorjaar tot het najaar geniet, is bereikbaar vanuit zowel de woon- als de slaapkamer. Vanuit uw slaapkamer stapt u direct uw badkamer in.

Gebruiksoppervlakte
Circa 78 m2

Sociale huur
Indicatie huurprijs circa € 784 per maand excl. servicekosten
Vrije sector huur
Indicatie huurprijs circa € 1.155 per maand excl. servicekosten

Type A5

Type A5

Een heerlijk appartement met een bijzondere indeling die het mogelijk maakt om lekker te genieten. Wanneer u uw appartement binnenstapt in de royale entree, heeft u direct toegang tot de ruime berging, de badkamer, het toilet en een aparte ruimte voor uw wasmachine en droger. De woonkamer is opgedeeld in een ruime eetkamer met open keuken, die is verbonden met een heerlijk lichte woonkamer. Beide ruimten hebben plafondhoge ramen, die lekker veel daglicht binnenlaten. De slaapkamer is lekker ruim en geeft directe toegang tot de badkamer met tweede toilet. Uw balkon is zowel vanuit de slaap- als de eetkamer toegankelijk.

Gebruiksoppervlakte
Circa 109 m2

Vrije sector huur
Indicatie huurprijs circa € 1.375 per maand excl. servicekosten

Type A6

Type A6

Een royaal drie-appartement om heerlijk te genieten in DOK I op deze bijzondere locatie. De ruime hal met inbouwkasten én berging geeft direct een behaaglijk gevoel. Van hieruit heeft u tevens toegang tot de extra slaap- of hobbykamer, de badkamer en uw heerlijke living met open keuken. Uw inpandige balkon, waar u van het vroege voorjaar tot het najaar geniet, is bereikbaar vanuit zowel de woon- als de slaapkamer. Vanuit uw slaapkamer stapt u direct uw badkamer in.

Gebruiksoppervlakte
Circa 84 m2

Sociale huur
Indicatie huurprijs circa € 784 per maand excl. servicekosten
Vrije sector huur
Indicatie huurprijs circa € 1.242 per maand excl. servicekosten

Type A7

Type A7

Heerlijk compact en comfortabel geniet u hier van de ruimte. Dit tweekamerappartement is van alle gemakken voorzien en kent een heerlijk inpandig balkon. Van de vroege voorjaars- tot de laatste najaarszon geniet u hier lekker. Vanuit uw woonkamer met open keuken én vanuit uw slaapkamer heeft u toegang tot deze fijne buitenruimte. De badkamer bereikt u vanuit uw slaapkamer voor heerlijk comfort. De extra bergruimte met een aansluiting voor uw wasmachine en droger is lekker praktisch en bereikbaar vanuit de entree.

Gebruiksoppervlakte
Circa 64 m2

Sociale huur
Indicatie huurprijs circa € 784 per maand excl. servicekosten
Vrije sector huur
Indicatie huurprijs circa € 1.035 per maand excl. servicekosten