Menu Sluiten

Over WoonVoort

Huurappartementen voor vrijer wonen

Zorgeloos wonen met WoonVoort

WoonVoort is een woonconcept van WVO Zorg en staat voor nieuw woongeluk en biedt huurappartementen voor vooruitziende ouderen om vrijer te kunnen wonen. Appartementen waar zorg altijd dichtbij is. Appartementen om weer te genieten van het leven. Exclusief voor huurders met een zorgindicatie. Welkom in uw nieuwe thuis.

WoonVoort appartementen voor vrijer wonen

Samen met haar partners ontwikkelt WoonVoort woonvormen op de mooiste locaties van Walcheren waar zorg altijd dichtbij is. WVO Zorg is de zorgleverancier en Schinkel de Weerd makelaardij is de betrokken verhuurpartner van WoonVoort. Samen realiseren zij ‘wonen met een plus’.

Bijzonder comfortabele en levensloopbestendige appartementen waar ook levensloopbestendige zorg wordt geleverd. Tot aan eventuele verpleeghuiszorg is het in uw WoonVoort appartement mogelijk om zelfstandig  kunnen blijven wonen. De juiste partijen werken samen aan dit bijzondere concept voor vrijer wonen, zorgeloos en zelfstandig, ook wanneer u, of uw partner, in de toekomst meer zorg nodig heeft.

Maak kennis met het team van WoonVoort

Het team van WoonVoort

V.l.n.r. Kristel, Annika, Peter, Janneke, Henk en Evelien.

WoonVoort biedt de ideale tussenvorm tussen verpleeghuiszorg en geheel zelfstandig wonen. Samen met onze partners bieden we uiterst comfortabele appartementen met zorg op maat. Zo heeft u de regie om weer (meer) te doen waarvan u geniet.

Schinkel de Weerd logo